visrestaurant | brasserie 
renesse, hogezoom 139

logo-Helder

DSC 0125 Verkleind
DSC_0125-verkleind

Helder topgerechten

Eerlijk en goed eten. Dat is onze passie. Vertaald in een menukaart met zoveel mogelijk ingrediënten van eigen bodem. Alleen het mooiste van het Zeeuwse land en uit Noordzee. Om altijd de meest verse producten op tafel te kunnen zetten, bepalen de seizoenen onze menukaart. Geen standaard voor-, hoofd- en nagerechten, maar een breed aanbod van gerechten waarbij je zelf de volgorde bepaalt.

Al onze passie komt samen in deze topgerechten. We laten je graag proeven!

KREEFT A LA PLANCHA met zee groente, frieten & huisgemaakte mayonaise.

FRUIT DE MER ZÉLANDE;  2 creuze oesters, 2 platte oesters, halve gegrilde kreeft, krabscharen, wilde gamba’s, langoustines, mesheften, vongole, kokkels & mosselen.

BOUILLABAISE gevuld met veel vis, schaal & schelpdieren met een bouillon van strandkrab. Geserveerd met rouille & gruyére.

ZEEBAARS A LA PLANCHA met rozemarijn & knoflook

SEAWHARMA; shoarma van Zeeuwse wier en weedsaus (veganistisch)

PORCHETTA 24 uur gegaarde buikspek met verse kruiden

SABAYON met Grand Marnier, vanille ijs en munt.

helder(der)...