visrestaurant | brasserie 
renesse, hogezoom 139

logo-Helder

Madc (11) – Kopie Verkleind

de mooiste bruiloft

De mooiste dag van je leven verdient alleen de beste aandacht. We bespreken dan ook graag jouw wensen. Niets is ons te gek, van een traditionele dagindeling tot heel de wereld op zijn kop. Een mooi Toscaans diner, een feestelijke barbecue, een klassiek diner met streekgerechten… graag maken wij een offerte op maat.

Helder is een officiële trouwlocatie van de gemeente Schouwen-Duiveland, je kunt hier wettelijk trouwen via onze gemeente. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Schouwen-Duiveland.

Je kunt ook kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Dan trouw je eerst voor de wet op een ander tijdstip in jullie eigen gemeente. Denk dan aan de prachtige mediterrane binnentuin, in de zon.  Met een ceremonieel huwelijk zijn er meer mogelijkheden en kunnen we (bijna) al jullie wensen vervullen.

Helder werkt samen met Jacomien Valk, zij is zelfstandig trouwambtenaar en zorgt voor een onvergetelijke, warme, persoonlijke en humorvolle trouwtoespraak op maat. Zij kan het ceremoniële huwelijk voltrekken. Neem gerust een kijkje op haar website. Helder biedt een speciaal tarief voor de huwelijkssluiting.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak: (0111) 46 22 46 en vraag naar Irene of René. We maken graag alle tijd om jullie wensen te vertalen in een droombruiloft.

helder(der)...